Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα πολιτική απορρήτου αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, διατηρούμε και προστατεύουμε πληροφορίες που συλλέγονται από τους χρήστες (επισκέπτες) του ιστότοπου https://ioanniskampouris.gr/.

Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, μπορεί να συλλέγονται κάποιες προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα, το email, και άλλες πληροφορίες που μπορείτε να μας παρέχετε εθελοντικά μέσω της συμπλήρωσης φόρμας επικοινωνίας ή άλλων αντίστοιχων διαδικτυακών φορμών.

Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς για τους οποίους παρασχεθήκανε και δεν διατίθενται σε τρίτα μέρη χωρίς την έγκρισή σας, εκτός αν απαιτείται από τον νόμο.

Προστασία Δεδομένων

Η ιστοσελίδα μας λαμβάνει μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κατάχρηση, πρόσβαση από τρίτους, αλλοίωση ή καταστροφή. Οι προσωπικές πληροφορίες αποθηκεύονται σε ασφαλή περιβάλλοντα και προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Δικαιώματα Πρόσβασης, Διόρθωσης και Διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε από τα αρχεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για το αίτημά σας.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Οι παρούσες Πολιτικές Απορρήτου ενδέχεται να τροποποιούνται περιοδικά. Οι τροποποιήσεις αυτές θα αναρτώνται στην παρούσα σελίδα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

Τελευταία ενημέρωση: 8/9/2023