Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο https://ioanniskampouris.gr/. Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν από τη χρήση του ιστότοπου. Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους:

  1. Αποδοχή Όρων: Η χρήση αυτού του ιστότοπου υποδηλώνει την αποδοχή και τη συμφωνία σας με αυτούς τους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.
  2. Περιεχόμενο: Ο ιστότοπος παρέχει πληροφορίες και υλικό για γενική ενημέρωση. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια ή την εγκυρότητα του περιεχομένου.
  3. Πνευματικά Δικαιώματα: Το περιεχόμενο του ιστότοπου προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή διανομή χωρίς άδεια.
  4. Σύνδεση προς Τρίτους: Ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις προς τρίτους ιστότοπους. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου των τρίτων.
  5. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: Οι πληροφορίες που μας παρέχετε υπόκεινται στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες.
  6. Αλλαγές στους Όρους: Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση. Επισκεφθείτε τη σελίδα των όρων χρήσης για ενημερώσεις.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους όρους χρήσης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελευταία ενημέρωση: 8/9/23